Calendario

miércoles, 24 de noviembre de 2010

evento deportivo

Este fin de semana, el domingo más concretamente, se celebra el I 1er Rogaining El Corredor que organiza el Club Oros de Mataró.




Amb tant sols un mapa i una brúixola s'han de visitar el màxim nombre de controls distribuïts sobre el mapa del Corredor. Els controls tenen diferent valor segons la dificultat física i tècnica. Guanya l'Equip que aconsegueix més punts: Estratègia – Treball en Equip – Orientació – Elecció de Ruta – Resistència - Diversió.



07:30 Obertura de taules d'informació i recollida de pitralls, precintes per pinça electrònica, simbologia, últimes informacions: taulell informatiu. Portar imperdibles!

08:00 Control del material i fixació individual de les pinces electròniques al canell dels participants; neteja i comprovació de la pinça.
08:30 Briefing a la Plaça de l'Avda. del Far.
08:45 Lliurament de mapes.
09:00 Sortida de tots els participants.
12:00 Obertura de la taula d'arribades amb obsequis per a tots els participants.
15:00 Termini final per les arribades sense penalització
15:30 Tancament de Meta. Dinar-Berenar.
16:00 Resultats i premis als equips amb més puntuació.

Bar Les Piscines cedeix les seves instal·lacións per diferents actes com la pista poliesportiva pel dinar i zona de control pre-sortida, i diferents espais com els vestuaris, la zona per inscripcions al bar i la creació d'un menu especial amb preus assequibles per familiars i amics dels participants. A més del muntatge de dues barres especials per facilitar el servei.

Col·laboran al muntatge del bar les següents empreses:








Nota prensa Ayuntamiento Dosrius
Organizador - Club Oros Mataró

No hay comentarios: